Vacature schoonmaakmedewerker

Tijdens je zoektocht naar het vinden van de perfecte job, ben je wellicht tegen het probleem gelopen dat er bij veel banen gevraagd wordt naar diploma’s of recente werkervaring in een soortgelijke functie. Dat is jammer, want ook wanneer je geen diploma’s hebt of geen recente werkervaring is de kans er dat jij een ster bent in de job waar je naar wilt solliciteren.

Bij SCHOTGROEP Services geven wij jou graag deze kans. Wij zijn een uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel voor diverse branches. Hierbij kan je denken aan de branches industrie, schoonmaak of logistiek. Ook bieden wij binnen andere branches banen aan, zo kunnen wij iedere werkzoekende een passende of geheel nieuwe uitdaging aanbieden.

Wil je bijvoorbeeld aan de slag in de schoonmaak maar heb je geen diploma of recente werkervaring? Geen probleem, bij het werken in de schoonmaak heb je geen diploma nodig… er is simpel weg geen opleiding voor dit vak en recente werkervaring is ook niet noodzakelijk. Iedereen heeft wel ervaring in de schoonmaak. Denk maar eens aan de keren dat je, jouw of iemand anders zijn woning hebt schoongemaakt. Ook dat is ervaring, je weet wat belangrijk is om te schoonmaken en alle kneepjes van het vak leer je vanzelf op de werkvloer van je collega’s en leidinggevende.

Een baan in de schoonmaak is gemakkelijk te combineren met een gezinsleven dit omdat je kan werken in verschillende ploegen. De ploegen in de schoonmaak bestaan uit de ochtend, middag of avond. De avonddiensten zijn voor de heren toegankelijk, de dames mogen daarin tegen alleen werken in de ochtend of middag.

Wil je meer informatie of solliciteren naar de vacature schoonmaakmedewerk(st)er? Neem dan een kijkje op onze website werkenbijschotgroep.nl. Op onze website staat diverse informatie over het werken in de schoonmaak en is er de mogelijkheid geheel digitaal te solliciteren via het sollicitatieformulier.

Posted on