DVD tips over besparen

Besparen energie met deze tips

De verwarming lager, lampen uit en je huis tochtvrij maken helpen bij het besparen op energie. Maar wist je dat je het meeste kunt besparen op je energierekening als je je huidige tarieven vergelijkt met de tarieven van meer dan 32 energieleveranciers?  Hierdoor kun je honderden euro’s per jaar minder gaan betalen voor je gas en stroom. Besparen energie, makkelijker dan je denkt!

Besparen energie door verlagen van tarieven

Energieleveranciers wijzigen de energietarieven maandelijks. Hierdoor kunnen jouw huidige tarieven hoger zijn dan de tarieven die nu gelden voor nieuwe klanten. Daarom kun je gemakkelijk besparen op je energie door de energietarieven te vergelijken. Leg jouw huidige tarieven naast die van meer dan 32 energieleveranciers in Nederland én je ziet direct of jouw tarieven te hoog zijn.

Gebruik een energievergelijker

32 energieleveranciers met elkaar vergelijken kan soms een lastig klusje dat niet iedereen leuk vindt. Gebruik daarom een vergelijker en maak besparen energie nog makkelijker. Een energievergelijker maakt aan de hand van jouw verbruik en gegevens een vergelijking. De energieleveranciers worden voor je op een rijtje gezet en je ziet direct wat de voordeligste energieleverancier is bij jouw verbruik. Helaas moet je dan nog wel zelf de overstap regelen. Je zult je huidige energieleverancier op de hoogte moeten brengen en zelf contact moeten zoeken met de toekomstige energieleverancier. Ook kan er eventueel een overstapboete inrekening gebracht worden wanneer jouw contract nog niet afloopt. Deze boete kan oplopen tot wel €250,-!

Besparen energie nog gemakkelijker door jouw persoonlijke assistent  

Consumind pakt dit anders aan. Zij vergelijken alle energieleveranciers en bieden je diverse contracten aan gebaseerd op jouw verbruik. Dit allemaal is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ook geven zij advies en informatie over hoe jij het beste nog meer kunt besparen op energie. Mocht je gebruik willen maken van één van de aanbiedingen, dan wordt ook de overstap voor je geregeld. Ontvang je een overstapboete? Dan zorgt Consumind ervoor dat de overstapboete aan je wordt terugbetaalt.  Het enige wat jij hoeft te doen, is de meterstanden doorgeven aan de nieuwe energieleverancier. Deze persoonlijke assistent maakt besparen energie nog makkelijker dan het al is!

Posted on